Îți mulțumim pentru mesajul transmis!
Vom utiliza datele oferite în formularul trimis pentru a te contacta in cel mai scurt timp.
Între timp, ți-ar putea fi utilă lecturarea regulilor pe care le respectăm împreună pentru siguranța tuturor:
REGULI DE ACCES LA CONSULTAȚIE
- Respectați ora programării astfel încât să nu se staționeze în sala de așteptare și pentru a permite dezinfectarea și aerisirea clinicii după fiecare pacient.
- Masca este OBLIGATORIE, la fel și purtarea ei corectă în interiorul clinicii, atunci când interacționați cu personalul, păstrând distanța recomandată de minimum 1.5 metri în timpul discuției.
- La accesul în clinică se efectuează dezinfecția mâinilor la intrare și ori de câte ori este nevoie cu substanțele dezinfectante puse la dispoziție.
- La accesul în clinică veți completa un chestionar de triaj epidemiologic pentru a identifica posibilii purtători sau persoane infectate cu virusul SARS-Cov-2, respectiv pentru a preveni noi îmbolnăviri, atât a personalului medical, cât și a altor pacienți.
!!! Dacă aveți simptome de viroză/răceală (strănut, tuse, dureri în gât, dificultăți de respirație și / sau febră ≥37,3⁰C, ) în ultimele 10-14 zile sau ați avut contact direct cu persoane bolnave ori aflate în carantină vă rugăm să anunțați telefonic în vederea reprogramării. - Accesul aparținătorilor nu este permis – excepție fac pacienții minori și persoanele cu dizabilități sau probleme de sănătate care necesită însoțitor.
- Plata serviciilor se va realiza cu cardul pe cât posibil.
Ce este remisia diabetului? Sfaturi pentru a-ți trimite diabetul „în vacanță”
Ce este remisia diabetului? Sfaturi pentru a-ți trimite diabetul „în vacanță”Diabetul este un „job” 24/7. Alte metafore descriu diabetul drept o călătorie cu un partener permanent, o relație pe viață. Dincolo de comparații și metafore care mai îndulcesc realitatea,...
Nutriția înainte, în timpul și după exercițiu fizic
Nutriția înainte, în timpul și după exercițiul fizic influențează semnificativ performanțele sportivului. Dieta adecvată va optimiza antrenamentul și va ajuta în perioada de recuperare. Contrar mitului „poți mânca oricât, atât timp cât faci sport” organismul are cerințe specifice în funcție de perioada zilei, de tipul și intensitatea efortului fizic, dar și de antrenament.
Fenomenul de suprasolicitare
Alimentația, odihna și sportul completează tabloul unui stil de viață sănătos, fiind necesar să menținem un echilibru între acestea pentru a putea obține maximul de beneficii. Este bine cunoscut faptul că alimentația echilibrată și activitatea fizică contribuie la îmbunățirea/menținerea stării de sănătate (fizică și psihică), menținerea unei greutăți corporale optime, reducerea riscurilor cardiovasculare, iar la finalul zilei, odihna, implicit somnul, este funcția esențială…
andrei@clinicadenutritie.ro
tel. informații
tel. programări
adresa
Iași, Șos. Păcurari nr. 70, Parter