Contact

tel. programări
0755.070.138
Oferte programe şi cursuri
0755.070.138
info programe şi cursuri

posta@clinicadenutritie.ro

adresa

Iași, Șos. Păcurari nr. 70, Parter

Trimite-ne un mesaj!

Datele oferite în formularul de mai jos vor fi folosite exclusiv pentru a răspunde solicitărilor transmise.

4 + 14 =

REGULI DE ACCES LA CONSULTAȚIE:

  1. Respectați ora programării astfel încât să nu se staționeze în sala de așteptare și pentru a permite dezinfectarea și aerisirea clinicii după fiecare pacient.
  2. Masca este OBLIGATORIE, la fel și purtarea ei corectă în interiorul clinicii, atunci când interacționați cu personalul, păstrând distanța recomandată de minimum 1.5 metri în timpul discuției.
  3. La accesul în clinică se efectuează dezinfecția mâinilor la intrare și ori de câte ori este nevoie cu substanțele dezinfectante puse la dispoziție.
  4. La accesul în clinică veți completa un chestionar de triaj epidemiologic pentru a identifica posibilii purtători sau persoane infectate cu virusul SARS-Cov-2, respectiv pentru a preveni noi îmbolnăviri, atât a personalului medical, cât și a altor pacienți.
    !!! Dacă aveți simptome de viroză/răceală (strănut, tuse, dureri în gât, dificultăți de respirație și / sau febră ≥37,3⁰C, ) în ultimele 10-14 zile sau ați avut contact direct cu persoane bolnave ori aflate în carantină vă rugăm să anunțați telefonic în vederea reprogramării.
  5. Accesul aparținătorilor nu este permis – excepție fac pacienții minori și persoanele cu dizabilități sau probleme de sănătate care necesită însoțitor.
  6. Plata serviciilor se va realiza cu cardul pe cât posibil.

 

Dorești să afli mai multe?

Lasă-ne mai jos emailul tău și îți vom trimite informațiile necesare:

Datele oferite în formularul de mai sus vor fi folosite exclusiv pentru a-ți comunica informatiile solicitate despre Tabara de Bine.

13 + 7 =

Email

andrei@clinicadenutritie.ro

tel. informații
0755.070.138
tel. programări
0755.070.138
adresa

Iași, Șos. Păcurari nr. 70, Parter